Pasen: Christus is opgestaan

Het Paasfeest is een van de meest betekenisvolle feesten voor christenen. De Verlosser van de mensheid stierf aan het kruis na zijn werk op aarde te hebben volbracht en op de derde dag stond Hij op uit het graf: de dood is overwonnen!

Dat Jezus Christus leeft en ons helpt vanuit de hemel is voor ons een reden tot grote dankbaarheid, en dat vieren we met elkaar tijdens het paasweekend.

Voorheen reisden veel gemeenteleden van CGN met Pasen af naar het zuiden van Noorwegen voor de internationale paasconferentie. Nu volgen we net als vorig jaar de online paasconferentie van Brunstad Christian Church (BCC), gestreamd vanuit studio’s en livelocaties in alle werelddelen. Ook vanuit CGN dragen we bij met woordverkondiging, zang en getuigenissen.

De online paasconferentie bestaat uit drie streaming-samenkomsten voor jong en oud en wordt op zondagavond afgesloten met een informatief tv-magazine.
Vrijdagavond hadden we om 19:00 uur de eerste online bijeenkomst, die na 21:00 uur verder ging met een muziekfeest dat passend werd afgesloten met een paaslied. Het refrein van dit lied is een bemoediging voor iedereen die Jezus wil navolgen. Wij wensen u fijne paasdagen!

Zing nu, erfgenaam, zing mee want Jezus leeft!
Onze beste Vriend en Broeder, ja, Hij leeft.
Christus, Hij is opgestaan, dat is onze groet:
Jezus werd gekruisigd, maar Hij leeft voorgoed!

Meer artikelen over pasen

Bekijk deze video's over Pasen