CGN Jaarverslag 2021

Bekijk en lees het CGN jaarverslag van 2021, waarin wij in woord, beeld en cijfers verantwoording afleggen voor de activiteiten van Stichting CGN die de belangen van de geloofsgemeenschap op nationaal niveau behartigt.

Het jaar 2021 vervult ons met dankbaarheid voor alles wat we als Christelijke Gemeente Nederland (CGN) hebben mogen beleven en organiseren. We zijn blij met onze vrijwilligers, die dankzij hun tomeloze inzet en creativiteit zoveel geloofsversterkende momenten van samenzijn mogelijk hebben gemaakt, ondanks de beperkingen en onzekerheden die het tweede jaar van de coronapandemie met zich meebracht. Ook zijn we heel dankbaar voor de vrijgevigheid van betrokken donateurs!

Het jaarverslag bestaat uit een geïllustreerd publieksverslag over het gemeenteleven en de activiteiten van de geloofsgemeenschap in 2021, gevolgd door het bestuursverslag en de volledige jaarrekening van Stichting CGN met een goedkeurende accountantsverklaring. De acht CGN-gemeenten worden bestuurd door hun eigen stichtingen die hun eigen jaarrekening opstellen.

Blader door het jaarverslag, of download de PDF: CGN jaarverslag 2021