Meiweek 2018 is van start gegaan!

Vrijdag arriveerden al veel gezinnen op Pagedal, maar deze zaterdag stroomt het park pas echt vol met Meiweek-deelnemers. Op het campingterrein wordt hier en daar nog een voortent opgezet en in de vakantiebungalows de koffers uitgepakt, maar veel ouders en andere geïnteresseerden begeven zich al snel richting het voetbalveld waar de kinderen van 6 tot en met 15 jaar een start maken met de PagedalCup Junior.

Zaterdagmiddag is er een kick-off met inspirerende en praktische richtlijnen voor iedereen die meehelpt bij een van de vele programma-onderdelen. En ’s avonds vindt de eerste van tien geloofsversterkende bijeenkomsten plaats in de tot samenkomstzaal omgebouwde sporthal. Bekijk hieronder een sfeerverslag van zaterdag 28 april.

Ondanks het wisselvallige weer komt het campingterrein tot leven op deze eerste zaterdag van de Meiweek.
Met de aftrap van de PagedalCup Junior is ook voor de voetballende kinderen het feest echt begonnen.
Een regenbui mocht de pret niet drukken!
Deze Meiweek zijn er honderden organisatoren en begeleiders actief bij de diverse activiteiten. Tijdens een gezamenlijke kick-off wordt het belang van doelgericht werken onderstreept met aandacht voor het welzijn van de jongeren.
De mensen van de techniek zijn al sinds vrijdagochtend druk in de weer om te zorgen voor een goede beeld- en geluidskwaliteit tijdens bijeenkomsten voor diverse doelgroepen.
Fundamenteel voor de Meiweek zijn de bijeenkomsten waarin de Bijbelse boodschap centraal staat. Zaterdagavond tijdens de eerste algemene samenkomst horen we over de weg die Jezus heeft gebaand als mens op aarde, die wij als zijn volgelingen ook kunnen bewandelen.
Veel van de bijna 1.600 Meiweek-deelnemers luisteren naar de opbouwende boodschap, die ook te volgen is via de televisie in de vakantiebungalows op het park van Pagedal.
Na de bijeenkomst ontmoeten mensen elkaar weer in het Grand Café, dat dit jaar is ingericht in een tent op het evenemententerrein naast de zaal.